Arbetsledare Golv heltidstjänst

Nu söker vi en arbetsledare för golv!
Heltidstjänst

Om företaget
Vi är ett företag i en växande bransch som utför totalentreprenad för privatpersoner samt plattsättning och golvläggning inom privat- och projektsidan. Vår stora utställning på Flygstaden i Halmstad ger kunden möjlighet att få inspiration till sitt hem samt se flera av våra leverantörers produkter. Vi importerar kakel och klinker från Italien och samarbetar med Sveriges mest etablerade leverantörer inom kakel, klinker, golv och badrumsinredning. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för våra golvläggare hanterar du våra projekt från offert till ett färdigt projekt. Tidsplanering inför ett projekt, att handleda våra golvläggare och se till att material finns under projektets gång är några av de arbetsuppgifter du har. Samt bidra med tekniska detaljer och kontakter med vår kund/beställare
.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som arbetat i branschen i minst 3 år. Du är noggrann i ditt arbete och trivs att arbeta med människor. Du är organiserad och trivs med ett varierande arbete med högt tempo. Du har bred kompetens inom golvläggning och i ditt arbete är du noggrann, självständig och tillmötesgående gentemot dina kollegor och kunder. Du har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete.
Har du tidigare arbetat som arbetsledare/projektledare är det meriterande.


Krav för att ansöka:
B-körkort


Er fullständiga ansökan med CV och personligt brev mailas senast 12/7 2021 till

annie@halmstadkakelhus.se