Lediga tjänster

Nu söker vi en lageransvarig till vårt team!
Heltidstjänst

Om företaget
Halmstad Kakelhus

Halmstad Kakelhus startade 1989, först som en plattsättningsfirma. År 2007 byggdes den lokal där vi idag befinner oss och där vi succesivt vuxit och utökat både i personalstyrka och i lokalyta. Vi utför totalentreprenad för privatpersoner, plattsättning och golvläggning till konsument samt inom projekt.

I vår stora utställning på Flygstaden i Halmstad ger vi kunden möjlighet att få inspiration till sitt hem genom uppbyggda miljöer och våra leverantörers produktsortiment. Vi har ett lager på drygt 1300 m2 och en proffsbutik där våra proffskunder kan komma för att beställa och hämta ut sitt beställda material samt köpa verktyg och övrigt undermaterial till sina projekt. På vårt lager tillhandahåller vi även material till våra egna projekt och våra privatkonsumenters beställningar.

Vi är ett härligt team där kamratskap, samarbete och trivsel är en stor del i vår verksamhet. Vi har ett stort kundfokus och är måna om långvariga kundrelationer.

Arbetsuppgifter
Som lageransvarig har du en ledande roll i vår fortsatta utveckling av vårt lager och proffsbutik.
Du hanterar det dagliga arbetet på vårt lager. Du bemöter både våra medarbetare och proffskunder dagligen. Tar emot leveranser, beställningar av proffskunder, förbereder och lastar ut material.
Du planerar kommande inköp till vårt lager och beställer fram material som behöver inkomma.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, organiserad och lösningsorienterad. Du trivs med ett varierat arbete där du har möjlighet att utveckla och se förbättringsmöjligheter i flöden och lagerhållning. Du har lätt att samarbeta med dina kollegor och trivs med att träffa människor och därmed ge våra kunder en god service.

Grundläggande krav är även att du som söker besitter:

  • God datorvana samt kunskap om Microsoft Office program.
  • Goda svenska kunskaper i tal och skrift
  • Truckkörkort B3
  • Körkort B

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet inom lagerarbete
  • Körkort C1
  • Körkort Teleskopshjullastare C7


Er fullständiga ansökan med CV och personligt brev skickas senast 16/2 2024 till

annie@halmstadkakelhus.se