Butikssäljare heltidstjänst

Nu söker vi en butikssäljare till vårt team!
Heltidstjänst

Om företaget
Halmstad Kakelhus

Halmstad Kakelhus startade 1989, först som en plattsättningsfirma. År 2007 byggdes den lokal där vi idag befinner oss och där vi succesivt vuxit och utökat både i personalstyrka och i lokalyta. Vi utför totalentreprenad för privatpersoner, plattsättning och golvläggning till konsument samt inom projekt.

I vår stora utställning på Flygstaden i Halmstad ger vi kunden möjlighet att få inspiration till sitt hem genom uppbyggda miljöer och våra leverantörers produktsortiment. Här får kunden vägledning till sitt projekt, vilket kan vara ett badrumsprojekt, ett kökskakel eller ett golv till övriga delar av hemmet. Vi samarbetar med Sveriges mest etablerade leverantörer inom kakel, klinker, golv och badrumsinredning. 

Vi är ett härligt team där kamratskap, samarbete och trivsel är en stor del i vår verksamhet. Vi har ett stort kundfokus och är måna om långvariga kundrelationer.

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare är du ett av våra ansikten utåt och bemöter våra kunder i butiken dagligen.
Du servar våra kunder med val till deras projekt från planering, rådgivning och till beställning av material. I vår butik är du med och frontar nyheter och produkter för att ge våra kunder ett aktuellt sortiment och en inspirerande upplevelse. Du kommer främst arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, organiserad och kan arbeta i ett team. Du drivs av att ge kunden en så bra service som möjligt. Du har stor passion av inredning och design och finner det lustfullt att kunna inspirera människor omkring dig. Du är bra på att hålla i många trådar samtidigt. Dina svenska kunskaper är goda i tal och skrift och du har datorvana. Har du tidigare erfarenheter inom marknadsföring och sociala medier är det meriterande.

 


Er fullständiga ansökan med CV och personligt brev mailas senast 24/3 2023 till

annie@halmstadkakelhus.se