Projektledare heltidstjänst

Nu söker vi en projektledare!
Heltidstjänst

Om företaget
Halmstad Kakelhus

Halmstad Kakelhus startade 1989, först som en plattsättningsfirma. 2007 byggdes den lokal där vi idag befinner oss och där vi succesivt vuxit och utökat både i personalstyrka och i lokalyta. Vi utför totalentreprenad för privatpersoner samt plattsättning och golvläggning inom privat- och projektsidan.
I vår stora utställning på Flygstaden i Halmstad ger vi kunden möjlighet att få inspiration till sitt hem samt se flera av våra leverantörers produkter. Vi importerar kakel och klinker från Italien och samarbetar med Sveriges mest etablerade leverantörer inom kakel, klinker, golv och badrumsinredning. 

Vi arbetar tillsammans som ett team där kamratskap, samarbete och trivsel är en stor del i vår verksamhet. Medkunskap och kunden i fokus utför vi arbete med hög kvalité.

Arbetsuppgifter
Som projektledare har du ett övergripande ansvar för våra pågående projekt och arbetar därför tätt tillsammans med våra arbetsledare för plattsättning och golv. Ditt arbete består av kalkylering och mängda med vårt digitala verktyg, inköpsplanering, sammanställning av kalkyl till inlämning av anbud samt inköp och dokumentation under projektets gång.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, organiserad och kan arbeta i ett team, du är tillmötesgående gentemot dina kollegor och kunder. Du är motiverad i ditt arbete och trivs med siffror och följa ett projekts utveckling. Du har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete.
Du har ett par års erfarenhet från byggbranschen och
kunskap i användandet av Microsoft Office, kalkylprogram och affärssystem. Dina svenska kunskaper är goda i tal och skrift.

Krav för att ansöka:
B-körkort


Er fullständiga ansökan med CV och personligt brev mailas senast 12/7 2021 till

annie@halmstadkakelhus.se