HALMSTAD KAKELHUS

 

Hos Halmstad Kakelhus hittar du allt för ditt badrum och golven till ditt hem. Vi erbjuder totalentreprenad inom badrumsrenovering, samt plattsättning och golvläggning till övriga utrymmen i ditt hem. I vår butik kan du inspireras av vårat stora sortiment kakel och klinker, badrumsinredning, duschar och mycket mer.

Halmstad Kakelhus startade 1989 som plattsättningsfirma men har under åren expanderat och erbjuder idag både plattsättning, totalentreprenad för badrum och golvläggning. Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi har den rätta kunskapen för att ge er en så bra service som möjligt.

I vår stora utställning finner ni ett brett utbud av kvalitetsprodukter och inspiration till ert hem. Från kakel och klinker till både badrumsinredning och trägolv. Fråga oss om tips och råd, vi finns här för att ge er den bästa service och vägledning till just erat projekt!

Vi erbjuder totalentreprenad till badrumsrenovering vilket innebär att vi tillhandahåller både plattsättare, golvläggare, snickare, rörläggare, elektriker samt målare.

Välkommen in!

Skicka din offertförfrågan här!

FÄLT MARKERADE MED * ÄR OBLIGATORISKA

Tack! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.

Följ oss på instagram