HALMSTAD KAKELHUS

Hos oss på Halmstad Kakelhus hittar du allt för ditt badrum och golven till ditt hem. Vi erbjuder totalentreprenad inom badrumsrenovering, samt plattsättning och golvläggning till övriga utrymmen i ditt hem och för större projekt.

BUTIKEN

Vi har ett brett sortiment av kakel och klinker från svenska leverantörer och egenimport från Italien. Hos oss finner du också badrumsinredning, duschar, trägolvvåtrumsmattor och mycket mer från Sveriges ledande leverantörer.

I vår stora utställning finner ni ett brett utbud av kvalitetsprodukter och inspiration till ert hem. Vi hjälper dig i allt från planering till utförande och är måna om att ge dig den bästa servicen och vägledningen till just ditt projekt!

PROFFSBUTIKEN

I vår Proffsbutik erbjuder vi kvalitetsprodukter för dig som är hantverkare eller privatperson i allt från spackel, fix, tätskikt, maskiner, kakellister och mycket mer. 

ENTREPRENAD

Halmstad Kakelhus startade 1989 som plattsättningsfirma men har under åren expanderat och erbjuder idag både plattsättning och golvläggning för privatpersoner och för stora projekt, samt totalentreprenad för badrum. Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi har den rätta kunskapen för att ge er en så bra service som möjligt - från planering till färdigt projekt.

Vi erbjuder totalentreprenad till badrumsrenovering vilket innebär att vi tillhandahåller både plattsättare, golvläggare, snickare, rörläggare, elektriker samt målare.

Välkommen in!

 

JUST NU! Utförsäljning av badrumsinredning - upp till 70% rabatt!

Skicka din offertförfrågan här!

FÄLT MARKERADE MED * ÄR OBLIGATORISKA

Tack! Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.

Följ oss på instagram