Plattsättare heltidstjänst

Nu söker vi en plattsättare till vårt team!
Heltidstjänst

Om företaget
Halmstad Kakelhus

Halmstad Kakelhus startade 1989, först som en plattsättningsfirma. År 2007 byggdes den lokal där vi idag befinner oss och där vi succesivt vuxit och utökat både i personalstyrka och i lokalyta. 2017 startade vi även upp vår golvavdelning. Vi utför totalentreprenad för privatpersoner, plattsättning och golvläggning till konsument samt inom projekt.

Vi är ett härligt team där kamratskap, samarbete och trivsel är en stor del i vår verksamhet. Vi har ett stort kundfokus och är måna om långvariga kundrelationer.

Arbetsuppgifter
Som plattsättare kommer du utföra arbete i såväl arbetslag som självständigt. Arbetet kan vara hemma hos privatkunder men även på större projekt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som arbetat i branschen i minst 5 år, du har bred kompetens inom plattsättning och har arbetat med större format av keramik samt med fallbyggnad.
Du är noggrann i ditt arbete och van vid att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du är organiserad och trivs med ett varierande arbete. Du har en god förmåga till samarbete och är tillmötesgående gentemot dina kollegor och kunder.

Grundläggande krav är även att du som söker besitter:

  • Yrkesbevis
  • BKR behörighet
  • Körkort B


Erfarenhet av snickeri är meriterande


Er fullständiga ansökan med CV och personligt brev skickas senast till

annie@halmstadkakelhus.se