Från ritning till färdigt resultat

För oss är ditt badrumsprojekt viktigt! 

Totalentreprenad = enkelt, tryggt och kostnadseffektivt!

Halmstad Kakelhus erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi tillhandahåller både plattsättare, snickare, rörläggare, elektriker samt målare. Vi arbetar alltid med samma engagemang, oavsett om det rör sig om ett mindre eller större jobb, för oss är ett resultat som håller hög kvalitet alltid det viktigaste.

Vi har rätt auktoriseringar och kvalitetscertifikat och är måna om att följa de senaste standarder som finns i branschen. Det ger oss nöjda och trygga kunder!
Vi är medlemmar i PER (Plattsättningsentreprenörers riksförening) och arbetar efter BBV Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. De samarbetspartners vi arbetar med är auktoriserade VVS-företag och Elinstallatörer.

Så här går vår process till från att ni ber om offert till färdigt badrum:

  • Efter ni kontaktat oss skickar vi över ett formulär att fylla i för mer information om erat badrum och vad ni har för önskemål på det nya.
  • När vi mottagit det ifyllda formuläret lämnas detta till vår arbetsledare som sammanställer er grundoffert.
  • Ni får sedan er offert skickad via mail eller per post.
  • Vill ni sedan gå vidare med offerten kontaktar ni vår arbetsledare för att boka in ett hembesök. 
  • Efter erat hembesök bokar ni en tid med en av våra säljare i butiken. Vi går då igenom era materialval och ger er tips och råd inför erat nya badrum.
  • Vi erbjuder även hjälp med uppritning av erat badrum i 3D om ni vill, där ni får kan få en känsla av hur just erat badrum kommer se ut utefter de val ni gjort i butiken. Denna ritning görs efter erat möte och skickas över till er via mail eller post.
  • Vi uppdaterar sen er offert utefter era val ni gjort i vår butik. Er offert ska vara godkänd och material valt 4 veckor innan påbörjat arbete.
  • Vår arbetsledare kontaktar er innan vi påbörjar arbetet för att gå igenom starten av arbetet.
  • Vi utför sedan arbetet hos er enligt överenskommen tid och när arbetet är färdigt gör vi en besiktning tillsammans med er och sedan faktureras arbetet efter godkänd besiktning.

 

Referensjobb 1 - Badrum

Referensjobb 1 - Badrum och hall

Konradssons Terra svart hexagon klinker på golv och klassisk 15x15. Stenskiva i carraramarmor

Referensjobb 3 - Bad, Hall, sovrum

Referensjobb 4 - Marmor

Badrumsrenovering i Travertin marmor på golv och väggar

Referensjobb 5 - Badrum

Tapwell inbyggnadsblandare

Referensjobb 6 - Badrum Plattsättning