Från ritning till färdigt resultat

För oss är ditt badrumsprojekt viktigt! 

Totalentreprenad = enkelt, tryggt och kostnadseffektivt!

Halmstad Kakelhus erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi tillhandahåller både plattsättare/golvläggare för våtrumsmatta, snickare, rörläggare, elektriker samt målare. Vi arbetar alltid med samma engagemang, oavsett om det rör sig om ett mindre eller större jobb, för oss är ett resultat som håller hög kvalitet alltid det viktigaste.

Vi har rätt auktoriseringar och kvalitetscertifikat och är måna om att följa de senaste standarder som finns i branschen. Det ger oss nöjda och trygga kunder!
Vi är medlemmar i PER (Plattsättningsentreprenörers riksförening) och arbetar efter BBV Byggkeramikrådets branschregler för våtrum plattsättning och GVK (AB Svensk Våtrumskontroll) för plastmatta i våtrum. De samarbetspartners vi arbetar med är auktoriserade VVS-företag och Elinstallatörer.

Så här går vår process till från att ni ber om offert till färdigt badrum:

  • Efter ni kontaktat oss skickar vi över ett formulär att fylla i för mer information om erat badrum och vad ni har för önskemål på det nya.
  • När vi mottagit det ifyllda formuläret lämnas detta till vår arbetsledare som sammanställer er grundoffert.
  • Ni får sedan er offert skickad via mail eller per post.
  • Vill ni sedan gå vidare med offerten kontaktar ni vår arbetsledare för att boka in ett hembesök. 
  • Efter erat hembesök bokar ni en tid med en av våra säljare i butiken. Vi går då igenom era materialval och ger er tips och råd inför erat nya badrum.
  • Vi erbjuder även hjälp med uppritning av erat badrum i 3D om ni vill, där ni får kan få en känsla av hur just erat badrum kommer se ut utefter de val ni gjort i butiken. Denna ritning görs efter erat möte och skickas över till er via mail eller post.
  • Vi uppdaterar sen er offert utefter era val ni gjort i vår butik. Er offert ska vara godkänd och material valt 4 veckor innan påbörjat arbete.
  • Vår arbetsledare kontaktar er innan vi påbörjar arbetet för att gå igenom starten av arbetet.
  • Vi utför sedan arbetet hos er enligt överenskommen tid och när arbetet är färdigt gör vi en besiktning tillsammans med er och sedan faktureras arbetet efter godkänd besiktning.

 

Storformat i varma toner

Naturstenskänsla med Haven inredning

Betongkänsla och svart badrumsinredning

Ljus skandinavisk känsla

Badrum med retrokänsla

Konradssons Terra svart hexagon klinker på golv och klassisk 15x15. Stenskiva i carraramarmor

Äkta travertinmarmor i badrum

Badrumsrenovering i Travertin marmor på golv och väggar

Marmorliknande klinker Plattsättning