Golvläggare heltidstjänst

Vi söker golvläggare!

Vi har stor efterfrågan på golvläggning och behöver därmed bli fler i vårt team!

Heltidstjänst

OM FÖRETAGET

Halmstad Kakelhus startade 1989, först som en plattsättningsfirma. År 2007 byggdes den lokal där vi idag befinner oss och där vi succesivt vuxit och utökat både i personalstyrka och i lokalyta. 2017 startade vi även upp vår golvavdelning. Vi utför totalentreprenad för privatpersoner, plattsättning och golvläggning till konsument samt inom projekt.

Vi är ett härligt team där kamratskap, samarbete och trivsel är en stor del i vår verksamhet. Vi har ett stort kundfokus och är måna om långvariga kundrelationer.

ARBETSUPPGIFTER

Som golvläggare kommer du utföra arbete i såväl arbetslag som självständigt. Arbetet kan vara på både större projekt samt hemma hos privatkunder.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som arbetat i branschen i minst 5 år, du har bred kompetens och har arbetat med både plastgolv i våtrum och offentliga miljöer, linoleum, trägolv och textil. Du är noggrann i ditt arbete och van vid att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du är organiserad och trivs med ett varierande arbete. Du har en god förmåga till samarbete och är tillmötesgående gentemot dina kollegor och kunder.

Grundläggande krav är även att du som söker besitter:

  • Yrkesbevis
  • Behörighet GVK Plast
  • Körkort B


Er fullständiga ansökan med CV och personligt brev skickas till

annie@halmstadkakelhus.se